Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

"Ρε Θανάση, τι λες τώρα...". Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη Ρόδο

"Ρε Θανάση, τι λες τώρα που θα παίζεις ως τις τέσσερις η ώρα". Αυτό είναι το διαχρονικό, παλλαϊκό και μαζικό αίτημα των θεατών των συναυλιών του Θάνάση Παπακωνσταντίνου...  Εντάξει,  εμείς δεν τον βάλαμε να παίξει ως τις τέσσερις το πρωί,  τρεις και κάτι τελείωσε, αλλά τέσσερις ωρίτσες τις έπαιξε....

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, εχθές είχαμε την μεγάλη χαρά και απόλαυση να εμφανιστεί στο "Κολοράντο", στη Ρόδο, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με την Ματούλα Ζαμάνη και την all around play ορχήστρα του...
Συνεπής στο πρόγραμμα της συναυλίας,  ο Θανάσης εμφανίστηκε ακριβώς στις 23.00 για να κουρδίσει τα όργανα και μετά  μας  κάλεσε " να κουρδίσουμε και τις ψυχές ".
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλάμβανε τραγούδια από τον πολυαναμενόμενο καινούριο δίσκο του Θανάση και παλιά και δοκιμασμένα τραγούδια.  Εμείς ακούμε το "Φιλί αμέθυστο" από την Ματούλα και τον Θανάση.
  Η λίστα που βλέπετε παρακάτω ήταν  ένα μικρό μέρος του προγράμματος...

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο Παπακωνσταντίνου  και η παρέα του πήραν  ξανά τη θέση τους τραγουδώντας και εναλλάσσοντας όργανα και ξεκίνησε το το δεύτερο μέρος του προγράμματος, το οποίο επρόκειτο να διαρκέσει μέχρι τελικής πτώσης (δικής μας) τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με τους επί σκηνής να εναλλάσσονται στο μικρόφωνο και στα διάφορα και όργανα και τους εκτός σκηνής  σε κατάσταση διονυσιασμού .  Εγώ  πάντως είχα ήδη κλείσει τη φωτογραφική μηχανή, την είχα βάλει   στη θήκη της και αφέθηκα στη μαγεία  του "Αποσπερίτη", του "Αερικού", του " Άστρου του πρωινού" και των λοιπών μανιφέστων του Θανάση... Οπότε άλλα οπτικοαακουστικά ντοκουμέντα δεν έχει... Σόρρυ!


Υ. Γ. : Θανάση, σε συγχωρώ που δεν έπαιξες την "Αγία Νοσταλγία"



Κι άλλο Υ.Γ.:  Από το λινκ  στο σχόλιο της gia_des

3 σχόλια:

gia_des είπε...

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150152438449810&set=a.441169364809.232303.212604739809&theater

...σε περίπτωση που ψάχνεις κι άλλο υλικό! ;)

Kakos Lykos είπε...

Ποιος είναι ο τύπος στη σκηνή δεξιά μου? :P

Θα το προσθέσω ευχαριστώ...

Ανώνυμος είπε...

θελω κι εγω...
snif...snif....
eleni kalamata