Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η διαμαρτυρία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Με μαζική συμμετοχή και ,κατά γενική ομολογία, μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση
διαμαρτυρίας των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου στις 12 του Νοέμβρη, στα πλαίσια των εκδηλώνσεων όλων των Μουσικών Σχολείων της χώρας ενάντια στην υποβάθμιση η οποία με πλάγια ή μη μέσα προωθείται από κύκλους του Υπουργείου Παιδείας.
Όλο το πρωί, η Ρόδος γέμισε μουσική και νεανικό παλμό από τις εκδηλώσεις των μαθητών, που πορεύτηκαν μετα μουσικής στους δρόμους της πόλης, τη συνοδεία των γονιών τους, άλλων ευαισθητοποιημένων πολιτών και των καθηγητών που μετείχαν στην στάση εργασίας που προκήρυξε επί τούτου η τοπική ΕΛΜΕ. 
Όπως γράφει η "Ροδιακή":
"Διαμαρτυρία μετά… μουσικής πραγματοποίησαν χθες το πρωί 150 περίπου μαθητές του μουσικού σχολείου της Ρόδου, με τη συμμετοχή και πολλών γονέων που τους συμπαραστάθηκαν.
Οι μαθητές, με μια εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποίησαν, φώναξαν συνθήματα και είπαν τραγούδια διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό, για τις ελλείψεις σε καθηγητές που έχει το σχολικό τους συγκρότημα.

Οι μαθητές του μουσικού σχολείου της Ρόδου, ξεκαθάρισαν στις δηλώσεις που έκαναν ότι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν και να πετύχουν αυτό που δικαιούνται και κάλεσαν τους αρμόδιους του υπουργείου Παιδείας, να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους."

Τι άλλο θα περίμενε κανείς από τα παιδιά μιας κοινωνίας η οποία σε κάθε τόνο, σε κάθε κλίμακα και κουρδισμένη σε κάθε κλειδί περιορίζεται να τους λέει τι απαιτείται για ένα κομμάτι ψωμί...
;

Δεν υπάρχουν σχόλια: