Για το "μπαρ"

Όποιος μπήκε γιατί νομίζει ότι είναι υποχρεωτικό...
Να την "κάνει"!
ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

(Εκτός από όταν δεν έχουμε βιβλία... Τότε είναι υποχρεωτικό... Για γκελ μπουρντά, καμάρια μου!)

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η " 3η Μέρα του αθλητισμού" στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου με την παρουσία του Παραολυμπιονίκη Θανάση Μπαράκα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η "3η ημέρα αθλητισμού" στο σχολείο μας.
  Ανάμεσα στο πλήθος των δραστηριοτήτων που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από καθηγητές και μαθητές του σχολείου μας υπό τον συντονισμό του συναδέλφου Σταμάτη Καζάνα, ξεχώρισε η  η τιμή που μας έκανε με την παρουσία του  ο άρτι αφιχθέντας από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Παραολυμπιονίκης Θανάσης Μπαράκας.  Ο κύριος Μπαράκας μίλησε  στα παιδιά μεταξύ άλλων  για την αξία του αθλητισμού, το ευ αγωνίζεσθαι και το παραολυμπιακό κίνημα και  απάντησε επί μακρόν και ακούραστα  σε πλήθος  ερωτήσεις τους.




Στην συνέχεια, ο κύριος Μπαράκας εντάχθηκε στην ομάδα "Παρολυμπιακά αθλήματα " των συναδέλφων Ελεονώρας Σακκά, Αντιγόνης Ζάχαρη και Ειρήνης Ρούσσου κι έπαιξε μαζί με τα παιδιά ποδόσφαιρο τυφλών και γκόλμπολ.




Την ίδια ώρα η ώρα η ομάδα "Ζούμπα και αερόμπικ"  των συναδέλφων Λιάλιας Βολονάκη, Ανθής Κολιάδου και Βασιλικής Γεροφάκα έδινε βραζιλιάνικο ρυθμό σε όλες τις δραστηριότητες.





   Η ομάδα "παραδοσιακά παιχνίδια" των συναδέλφων Χριστίνας Πολίτη, Παναγιώτη Μπέλλου, Σάσας Σαρρή και Κάτια Τότση  επιδόθηκε στα  παραδοσιακά παιχνίδια  που όλοι λίγο πολύ έχουμε παίξει στα παιδικά μας χρόνια.



Η ομάδα των συναδέλφων Γιώργου Ζερβάκη και Παναγιώτη Κουτεντάκη  διοργάνωσε ενδοσχολικούς αγώνες μπάσκετ.



Επίσης, διοργανώθηκαν και αγώνες βόλεϊ υπό την εποπτεία και διαιτησία του συναδέλφου Βασίλη Καταβενάκη.



Τέλος,  δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την εικαστική παρέμβαση στο χώρο του προαυλίου του σχολείου την οποία υλοποίησε η  καλλιτεχνικής ομάδα του σχολείου αποτελούμενη  από τους συναδέλφους  Αλίντα  Σπηλιώτη, Βάσω Μαριεττή, Ζωλένα Κούλη, Μάνθα Μήτρου, Μιχάλη Βεκιάρη  και τους μαθητές τους.

 




 Όλες οι δραστηριότητες καλύφθηκαν δημοσιογραφικά  από την δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου, δηλαδή τους μαθητές Κατερίνα Αφαντενού (Α1Λυκείου), Φάνη Σακελλαρίδη (Α2 Λυκείου) Άγγελο Μπάρμπα (Α2 Λυκείου) και τους καθηγητές Καμέλια Φαραμίτσα, Ντίνα Καβουριάδου, Θωμά Σολδάτο, Απόστολο Κολώνια και Ηλία Βενιζελέα.

 Περισσότερα λίαν συντόμως  στην ιστοσελίδα του σχολείου και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.
Υ.Γ. : Αν ξέχασα κάποιον ζητώ συγγνώμη, δεν έγινε σκοπίμως. Είμαστε και πολλοί, ζωή να 'χουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: